Huilende Baby | Geweldige Manier Om Je Baby te Kalmeren!

Huilende baby - gezond10

Huilende Baby

Baby’s huilen om hun behoeften te kunnen communiceren aan hun ouders. Ze kunnen honger hebben, moe zijn, zich niet goed voelen of ze kunnen gewoon vastgehouden willen worden. Ze zijn ook heel gevoelig voor veranderingen in temperatuur en voor nieuwe omgevingen. Dit kan het moeilijk maken om je baby rustig te houden tijdens doktersbezoeken. Je hebt misschien weleens geprobeerd om je huilende baby in te bakeren of hem heen en weer te wiegen totdat hij stopte met huilen. Sommige mensen hebben zelfs succes gehad met populaire muziek. Helaas, werken deze methoden niet altijd.

Hoe kun je een huilende baby kalmeren?

Dr. Robert C. Hamilton, een kinderarts met meer dan 30 jaar ervaring, heeft een snelle en gemakkelijke manier ontdekt om je pasgeboren baby te laten stoppen met huilen.

Het is eigenlijk heel eenvoudig: alles wat je nodig hebt zijn je twee handen en je huilende baby. Het belangrijkste om in gedachten te houden is om de kin van de baby te ondersteunen en zijn hoofdje stabiel te houden.

Hier zijn de 4 stappen:

1. Pak je huilende baby op, met het buikje naar beneden en met zijn hoofdje van je af.

2. Vouw zijn rechterarm over zijn borst en doe hetzelfde met de linkerarm. Zorg ervoor dat je de armen stevig vasthoudt met je hand. Het is ook belangrijk dat je de kin van je baby ondersteunt  met de ruimte tussen je duim en je wijsvinger.

3. Pak de billetjes van de baby vast, zodat hij in de palm van je andere hand zit.

4. Wieg hem met een hoek van 45 graden heen en weer. Je kunt ook proberen om zachtjes zijn billetjes heen en weer te schudden.

[youtube id=”j2C8MkY7Co8″ width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Ook interessant om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *