Tips om af te vallen!

tips om af te vallen - gezond10

Tips om af te vallen

Het spreekwoord ‘je bent wat je eet’ is je vast bekend. Elk mens op de aarde verlangt naar een slank lichaam zonder onbeduidende vetten. Dit geldt evenzeer voor de mannen als de vrouwen. Ken jij al methodes die je helpen om sneller je vet te verbranden? In dit artikel zal ik jouw 7 tips geven om op een rationele en gezonde manier af te vallen. Oftewel de beste manier om af te vallen. Lees hieronder 6 tips om af te vallen.

1. Wees bewust

Een van tips om af te vallen is bewust zijn. Wees bewust van wat je eet, alleen dat al scheelt! Geniet van je eten, maar eet met mate. Met andere woorden, eet tot je driekwart vol zit bij elke maaltijd.

2. Kleine gerechten tips om af te vallen

Een andere tip om af te vallen is eet vaker kleine Gerechten. Dit wil zeggen vijf tot zes kleine gerechten per dag, oftewel om de 2-3 uur. Het is ook van belang om rustig te eten.

3. Niet eten voor het slapen helpt met afvallen

De volgende goede raad heb je vast al eens gehoord: “Niet meer eten voor je naar bed gaat!” Op het moment dat je met een volle buik naar bed gaat, zal je lichaam het voedsel dat je at eerder omzetten in vet dan het gebruiken als brandstof. Het is daarom raadzaam om 3 uur voor het slapen niets te eten.

4. Afvallen door zoenen

Dit is misschien wel een van meest rare tips om af te vallen. Bij deze tip gaat het om zoenen. Zoenen verbrandt 5-6 calorieën per minuut. Zoenen verhoogt de hartslag en de stofwisseling. Zoenen is niet alleen leuk en plezierig, het kan je tevens helpen om gewicht te verliezen. Dus ga je gang en geniet, want het is de beste en eenvoudigste manier om gewicht te verliezen.

5. Gezonde vetten helpen met afvallen

Eet gezonde vetten. Het kiezen van de juiste vetten zal je helpen om snel gewicht te verliezen. Het consumeren van vetten zoals olijfolie en koolzaadolie is raadzaam en gezond!

6. Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, zowel je fysieke als mentale eigenschappen zullen er baat bij hebben. Veel mensen die graag willen afvallen, zijn geneigd om hun ontbijt over te slaan. Toch is het ontbijt de manier om kilo’s kwijt te raken. Ontbijt binnen een uur nadat je wakker wordt.

7. Veel kauwen om af te vallen

Uit onderzoek blijkt dat mensen die 40 keer op iedere hap kauwen, minder calorieën opnemen dan zij die slechts 15 keer kauwen. Als je goed op je eten kauwt, neemt je lichaam blijkbaar minder calorieën tot zich. Het is dus raadzaam om 40 keer op iedere hap te kauwen. Ten eerste zul je veel meer smaak waarnemen en bovendien zul je minder calorieën opnemen en dus afvallen! Dit was het laatste tip van het rijtje “tips om af te vallen”. Veel succes met afvallen.

One Comment

  1. Betito

    Bedankt voor dit artikel.Het is ideranadd zo dat je met een koolhydraten dieet je buik vet aanzienlijk kan verminderen.Discipline en doorzettingsvermogen is zeker belangrijk om ermee door te kunnen gaan. Maar zo is het goed vol te kunnen houden als je ook regelmatig veel fruit en groente eet.Zo werkt het bij mij overigens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *