3 Simpele Technieken Voor Als Je Boos Bent! (en Waardoor Je Je Veel Beter Voelt)

Als je boos bent

Hier volgt een lijst van drie simpele technieken die je elke keer dat je boos bent kunt gebruiken om je innerlijke spanning te  verlichten en je een stuk kalmer, relaxed en blij te voelen:

De Foto Techniek:

Draag een foto bij je (in je portemonnee, tas of telefoon) van iemand of iets dat je heel erg blij maakt. Bijvoorbeeld een foto van je baby, vriendin of je splinternieuwe auto. Als het maar iets is dat sterke, positieve gevoelens bij je oproept. Wanneer je verhit of van streek bent en even af moet koelen, haal je je foto tevoorschijn, kijk je ernaar en denk je er twee minuten aan. Het goede gevoel dat je krijgt van het kijken naar de foto zal het negatieve gevoel van de vervelende gebeurtenis naar de achtergrond doen verdwijnen. Geweldige methode voor als je boos bent.

De Vijf Tellen Adem Techniek:

Wanneer vervelende levensgebeurtenissen je treffen, pas dan de vijf tellen ademtechniek toe. Meteen wanneer je van streek raakt adem je diep in gedurende vijf seconden, houd je adem vast gedurende vijf seconden en adem dan vijf seconden uit. Deze oefening activeert je parasympatische zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor het omlaag brengen van je hartslag en dat er voor zorgt dat je rustiger wordt. Pas deze techniek regelmatig toe en je zult merken dat het een automatisme wordt in situaties waarin je boos of van streek bent. Geweldige techniek voor als je boos bent.

De Lachvideo Techniek Voor Als Je Boos Bent:

Wanneer je van streek bent, pak dan je smartphone of loop naar je computer en zoek lachvideo’s op YouTube. Lachen is een hele goede manier om spanning los te laten en je op te peppen.

Zoals eerder gezegd kan een moment van boosheid gemakkelijk je hele dag verpesten. Boosheid werkt, zoals elke andere emotie, volgens de Wet van de Aantrekkingskracht beter, bekend als (The Law of Attraction). Wat je denkt en voelt zal versterkt worden teruggegeven door het universum.

Boosheid heeft een doel, dus het is belangrijk om dit jezelf toe te staan wanneer het nodig is. Maar probeer, op momenten dat je boosheid nutteloos is, een van deze snelle technieken om je op te peppen. Je zult je beter voelen en je dag zal snel weer goed zijn! Gebruik deze techniek als je boos bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *