De Ware Man | 7 Tekenen Van Een Man Die Altijd Van Je Zal Houden!

de ware man

De Ware Man

Wij mannen hebben vaak een slechte reputatie. De stereotypische “man” voldoet aan geen enkele van de volgende tekenen. Echter zijn deze zogenaamde mannen gecreëerd door schrijvers van komedies. In werkelijkheid zal een man er alles aan doen om de persoon waarmee hij de rest van zijn leven wil doorbrengen bij zich te houden. Als jij een man hebt die voldoet aan de volgende voorbeelden, dan weet je zeker dat het de ware man is.

1. Hij is volledig toegewijd aan jou en jullie relatie samen

Er voor elkaar zijn gedurende de goede tijden is makkelijk. Het betekent pas echt wat als jullie bij elkaar blijven wanneer het allemaal wat moeilijker gaat dan normaal. De ware man rent niet weg na een kleine ruzie en reageert zich niet af op hun wederhelft als ze een slecht humeur hebben. Ze begrijpen hoe belangrijk hun relatie is en zullen niets wat het zou kunnen verstoren in de weg laten staan.

2. Hij gaat geen problemen uit de weg

Zoals ik al zei, gaat de ware man er niet vandoor als het moeilijk wordt. En ook kropt hij zijn gevoelens niet op totdat hij ontploft. Als hem iets dwarszit binnen de relatie, brengt hij dat zorgvuldig en respectvol ter sprake. Hij heeft geen moeite om over kwesties te praten en zal een oprechte poging doen om eventuele onderliggende kwesties die de de relatie teisteren op te lossen. Hij begrijpt dat zelfs grote problemen de relatie kunnen beïnvloeden; het is hoe je er beiden aan werkt dat er toe doet.

3. De ware man besteedt aandacht aan kleine dingen

Als hij alleen woonde, zou het hem waarschijnlijk geen moer kunnen schelen dat de afwas niet gedaan was, het vuilnis zich opstapelde of dat het enige eetbare in huis pizza was. Maar hij weet dat jij hier wel om geeft en zet daarom de dingen die hij leuk vindt om te doen even aan de kant om ervoor te zorgen dat het huis schoon en de koelkast gevuld blijft. De ware man zal nooit een film kijken die jullie beide geweldig vinden zonder dat jij erbij bent en hij laat jou een afspeellijst op de iPod uitkiezen in de auto. Ook al vindt hij die echt, maar dan ook echt, vreselijk om naar te luisteren.

4. Hij is slim en verstandig

Ik geef je het voordeel van de twijfel dat je een slimmerik aan de haak hebt geslagen. Maar de ware maatstaf van een man zijn intelligentie is niet simpelweg hoe slim hij is, maar wat hij ermee doet. Hij ziet dingen vanuit een objectief oogpunt en is in staat om jou goed advies te geven,  in welke situatie jij je ook maar verkeert. De ware man plaatst zichzelf voortdurend in jouw schoenen zodat hij precies begrijpt wat jij doormaakt en laat je niet zitten met halfslachtige clichés. En je weet gewoon zeker dat hij veel wijsheid zal doorgeven aan jullie toekomstige kinderen.

5. Hij wil dat je een goed gevoel hebt over jezelf

Hij vindt je beeldschoon; waarom zou hij bij je zijn als hij dat niet vond? Maar het is niet genoeg als alleen hij dat vindt; hij gaat ook tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij weet dat je beeldschoon bent. En het zijn niet slechts een paar woorden om het je duidelijk te maken. Als jij een bad hair day denkt te hebben, zal hij dit aanvoelen en je coupe complimenteren. Hij komt met manieren om je mooi te voelen, zowel van binnen als van buiten, ongeacht hoe jij je op dat moment voelt. De ware man zal doen wat hij kan om ervoor te zorgen dat jij jezelf ziet zoals hij dat elke dag doet.

6. Hij maakt jouw problemen ook tot de zijne

Als iets je dwars zit, zit het hem ook dwars. Hij neemt jouw problemen over en bedenkt oplossingen of zorgt ervoor dat je er met zo min mogelijk pijn doorheen komt. Jouw problemen houden de ware man ’s nachts wakker, maar dat vindt hij niet erg. Wat hij wel vervelend vindt is als jij een probleem hebt waar hij je niet mee kan helpen. Wanneer dit onvermijdelijke gebeurt, doet hij toch zijn best door je bij te staan wat er ook gebeurt.

7. Hij lacht om jouw fouten

Hij weet dat iedereen fouten maakt en hij is in staat om die van jou gemakkelijk te vergeten. Als je iets zegt dat hem beledigd weet hij dat je dat niet meent. Hij zal het weglachen of er zelfs de draak mee steken. Als je hem op de een of andere manier hebt laten zitten (dat je bijvoorbeeld moest overwerken, terwijl hij een lekker diner had gepland), zal hij dat niet tegen je gebruiken. Hij kan dan zorgzaam en gevoelig zijn, maar de ware man zal je nooit een slecht gevoel geven of onbedoeld jouw gevoelens kwetsen.

Ook interessant om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *