Gezichtsmasker maken

Gezichtsmasker maken

Met het versterken van tijd heeft de huid meer tijd en zorg nodig. Er zijn verschillende crèmes en gezichtsmaskers voor het hydrateren en verzorgen van de huid. Ik zeg niet dat je deze crèmes niet moet gebruiken, sterker nog er zijn crèmes die erg goed zijn voor je huid. Maar het is ook fijn om te weten dat er natuurlijke middelen zijn om je huid ermee te verwennen, en zelf gezichtsmasker maken.

Hieronder staan 5 vruchten die makkelijk te verkrijgen zijn en door iedereen gebruik kan worden om zelf gezichtsmasker maken.

Gezichtsmasker maken met banaan

Banaan zit vol met vitamines en mineralen zoals vitamine A, B, C, magnesium, kalium, en foliumzuur. Banaan zorgt voor het herstellen van uitgedroogde huid, hydrateert het en voorkomt veroudering van de huid. Je kunt zelf gezichtsmasker maken door banaan te malen en roeren met wat honing en opbrengen op het gezicht. Je zult meteen merken dat je huid duidelijk zachter aan voelt en stralender uitziet.

Masker maken met avocado

Avocado is zacht en romig, en zorgt ervoor dat het huid snel gehydrateerd raakt. Avocado bevat veel onverzadigde vetten wat erg gezond is, daarnaast bevat het veel mineralen. Schil een avocado en meng het met een eetlepel olijfolie. Maal de avocado goed totdat het zacht is geworden. Je natuurlijke gezichtsmasker is nu klaar voor gebruikt. Breng het op je gezicht en laat het staan voor ongeveer 10 a 20 minuten. Was daarna je gezicht met lauw water. Bekijk nu het resultaat van je eigen gezichtsmasker.

Papaja

Papaja is rijk aan vitamine C en vitamine A. Het is daarom ook een uitstekende antioxidant. Het verwijderd de vrije radicalen van de huid. Breng het op je gezicht voor paar minuten en vervolgens was het af met lauw water van je gezicht.

Tomaat Masker tegen puistjes

Tomaten zijn een van de beste natuurlijke middelen voor je huid. Stamp een tomaat en breng het op je gezicht. Je huid zal meteen stralen en jonger uitzien. Tomaten kunnen puisten en mee-eters verminderen. Het zorgt er ook ervoor dat je poriën krimpen. Meng tomaat met wat citroenwater voor de maximale werking van je natuurlijke gezichtsmasker.

Aardbeien als gezichtsmasker

Aardbeien zijn rijk aan antioxidanten. Deze antioxidanten blokkeren de vrije radicalen op de huid. Hierdoor loopt je huid minder beschadiging op, en voorkomt het veroudering. Meng paar aardbeien met een eetlepel yoghurt. Zorg ervoor dat de aardbeien goed gemalen zijn. Breng deze natuurlijke masker vervolgens op je gezicht en laat het staan voor 20 minuten. Je huid zal heerlijk zacht aanvoelen en stralend uitzien. Zoals je ziet is zelf gezichtsmasker maken niet eens zo moeilijk.

4 Berichten

  1. Avatar Sanne
  2. Avatar Jose
    • Avatar milou
    • Avatar anoniem

Laat een reactie achter

Yoga Voor Spijsvertering

Yoga Voor Afvallen

Yoga Voor Fitness

Yoga Voor Flexibiliteit

Meld u nu aan voor onze
Nieuwsbrief!

Ontvang als bonus kortingcodes voor onze webshop!

Bedankt voor de inschrijving!

Er is iets fout gegaan!